Hírlevelek

Szia!

A kezdődő sorozatomban, a cukorbetegség témában,
előbb a legújabb kutatásokat mutatom meg, írom le Neked.
Ajánlom figyelmedbe, mert szerintem felettébb érdekes és meghökkentő!

Előbb azonban egy picit MÁS téma,
Hosszantartó sebgyógyulásom felvetette annak a lehetőségét, talán én magam is "átmentem" cukros-bácsivá? Anyai oldalról, elég sokan betegedtek meg, illetve haltak bele a cukorbetegségükbe. Nálam is van valami, de eddig semmiféle módszerrel nem sikerült kimutatni. Se vérvizsgálati, se műszeres mérésekkel sem.

(Van a tulajdonomban egy olyan egyszerű kis műszer, ami majd 225 paramétert tud mérni, - ez viszonylag kevés -, többek közt a vérem mindenkori, pillanatnyi inzulin -, illetve Q10 szintjét is.)

Az elkövetkezendő hetekben ezt a cukorbetegség problémát szeretném egy kicsi, alternatív módon körbejárni. Ugyanis, ezekkel az alternatív eszközökkel elég jól szinten lehet tartani e betegséget.
Mint tudjuk Magyarországon csak az orvos gyógyít(!), senki más, még tenmagad sem gyógyíthatod meg önmagadat.
Punktum!!!!!
(Ezt aztán sok kókler, ál-orvos lovagolja meg, úgy, hogy közben csak valami halvány derengése van a gyógynövényekről, s így azt gondolja magáról, ő már szakértő a témában. De ezt a témát, sajnos ismerjük. Nagyon meg kell nézni, kitől is fogadunk el tanácsokat. Ezért is ajánlatos valamilyen szinten tisztában lennünk az Öngyógyítás Művészetével. Ez a cikksorozat is ebben igyekszik a segítségedre lenni.)


De, vissza a magnéziumhoz.
Azt már tudjuk, hogy majd 300 "élettani" folyamatban van szüksége a szervezetünknek a magnéziumra, (Mg).

Álljon itt egypár példa:
napi 100 mg magnézium (elemi magnéziumban mért mennyiségről van szó, a magnézium vegyületek eltérő mértékben tartalmaznak magnéziumot. 1 gramm magnézium citrát pl. 150 mg magnéziumot tartalmaz).
7%-kal csökkenti a sztrók
22%-kal a szívbetegségek
12%-kal a 2-es típusú diabétesz és
10%-kal a bármilyen más okból bekövetkező halálozás kockázatát.

De a magnéziumnak más haszna is van, a legutóbbi kutatások például megerősítették azt a korábbi feltételezést, hogy a magnézium szerepet játszik a glükóz megfelelő hasznosulásában, illetve az inzulin hatásában is.

A legújabb tudományos kutatások, erre még "rátettek egy lapáttal". Kimutatták ugyanis, hogy az inzulin-receptoroknak magnéziumra van szükségük a megfelelő működésükhöz, illetve ahhoz, hogy reagálni tudjanak az inzulinra. Viszont az is kiderült, hogy a magas inzulinszint hatására a vesék több magnéziumot választanak ki, és ezáltal a szervezetben lecsökken ennek a roppant fontos ásványi anyagnak a szintje.
Márpedig a magnéziumhiány fokozza az inzulinrezisztencia kialakulásának veszélyét. És máris kész az ördögi kör: a magnéziumhiány inzulinrezisztenciát okoz, a magas inzulinszint viszont csökkenti a szervezet magnéziumtartalékait.


Bővebben itt olvashatsz e témáról, Szendi Gábor cikkében:
https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_magneziumhiany_inzulinrezisztenciat_okoz.htm


Szendi Gábor cikkeiben az is nagyon jó, hogy mindjárt megoldásokat is ajánl. Sajnos csak vegyszeres, mellékhatások nélküli gyógyszeres megoldásokat. Persze, Ő nem élelmiszeripari szakember, így nem tudhatja, hogy a legtöbb magnézium, (Mg), a tökmagokban találhatóak! FIGYELEM! tökmagot írtam, s nem tökmagolajat. A tökmagolajban rengeteg kiváló és hasznos szerves anyag található, csak magnézium NEM. Sajna a magnézium, mint fém-ion nem oldódik olajban. Passz!

Vissza az oldal elejére: >>>>

Vissza a kezdőoldalra: >>>>

Karácsony egyik dísznövénye a FAGYÖNGY ... ,
ami egyúttal kiváló gyógynövény is!

2018. 12. 20.

Az egyik legrégebbi gyógynövény. Már az ókorban is alkalmazta, Hippokratész és Galenus is.

A skandináv mitológiában Frigg, a szeretet istennője, a szeretet jelképévé tette: a kelta törzsek a téli napfordulós ünnepeikre örökzöld díszeket készítettek, és papjaik fagyöngyöt adták az emberek kezébe, akik azt amulettként tisztelték.
A Szent Iván éjszakáján szedett fagyöngy, amelyet nyíllal lőttek le a tölgyfaágról, hatásos ellenszernek számított villámcsapás, rontás ellen, és elűzte a gonosz démonokat. Ezért előszeretettel akasztották fel a házak mennyezetére.
Az angoloknál a fagyöngy a karácsony jelképe, a szeretet szimbolikus növénye, mely alatt a családtagok megcsókolják egymást.

Egy régi néphit szerint ha egy fiú el akarja nyerni egy lány szerelmét, akkor fagyöngy alatt kell megcsókolnia.

Fehér fagyöngy, (viscum album L.) fakín félék családjába tartozó, lombos fákon félélősködő kétlaki gömb alakú cserje.

Gyógyhatásai:
vérnyomáscsökkentő; szívnyugtató; görcsoldó; a belső vérzéseket kiválóan csillapítja, (tüdő, méh).
A legújabb kutatások szerint immunerősítő, és daganat ellenes hatású gyógynövény.
Fagyásokra, kenőcs formájában kiváló. (A ragadós termést összekeverik disznózsírral, s hagyják állni.)

Felhasználása:
A fagyöngy, végeredményben egy mérgező növény. Így csak ÁZTATNI SZABAD!!! Szobahőmérségleten, estétől reggelig, majd más gyógynövényekkel, pl. csipketeával együtt fogyasszuk, max. langyosan!
Nagyon FONTOS!!!
A fehér fagyöngy és a sárga fagyöngy két különböző növény.
Csak a FEHÉRNEK van GYÓGYHATÁSA!!

FIGYELEM ismét:
az akácfáról szedett fehér fagyöngy minden ízében MÉRGEZŐ!!!
Az akácfa, a virágján kívül, eleve mérgező.

Vagyis, duplán mérgező, mert maga a fagyöngy is, és az akácfa is mérgező!!!
(Még jó, hogy ezt a kecskék nem tudják... Én már láttam, Ordaspusztán, (Nógrád megye), akácfán, kecskét legelni!!!)

Ellenjavallatok:
várandós anyukáknak, kisgyerekeknek TILOS adni!! Az a legjobb, ha a kisgyerek elől, elzárva tartjuk. 

Vissza a Főoldalra >>>>

Ismét egy nyílt hírlevél, kedves M.-hez.

Melyik élelmiszerben található a legtöbb CINK?

2018. 12. 18.

A múltkori találkozásunkkor megígértem utána nézek melyik is az az élelmiszerféleség, amiben sok cink található. Ugyanis a cink az, amelyik az egyik legjobb gyulladáscsökkentő, mindenki számára.

Ezért a cinknek jelentős előnyei lehetnek számos gyakori, krónikus betegségben, valamint a rák elleni küzdelemben, vagy a szívbetegség megelőzésében, helyreállításában.

A cink valójában minden testi szövetben jelen van, és az egészséges sejtosztódáshoz is szükséges. A szervezetben javítja a szabadgyökök okozta károkat és lassítja az öregedési folyamatot.
A cink hatást gyakorol a hormonális egyensúlyra is, ezért a cinkhiány fokozhatja a meddőség vagy a cukorbetegség kockázatát.
A cink számos biokémiai folyamatban meghatározó szerepet játszik: szervrendszerek, köztük az emésztőrendszer, a központi idegrendszer, az immunrendszer, a vázizom és a reproduktív rendszer folyamataiban.
A cinkhiány növeli a fertőzés iránti érzékenységet is!!!
Ha nincsen elegendő cink a táplálkozásban, lehet, hogy olyan káros reakciók jöhetnek létre, mint a gyakoribb a betegeskedés, az állandó fáradtságérzet, a rossz koncentráció, illetve a lassú sebgyógyulás.

Magyarország termőtalaja, közismerten kevés cinket tartalmaz.
Ezért is fontos a megfelelő mennyiség bevitele.

A legfontosabb cinket tartalmazó élelmiszereink:

 • A magas fehérjetartalmú táplálékokban, mint pl. hús, hal, tojás, tej, (legfőképp a nyerstej!!!*);
 • A hüvelyesek;
 • Az olajos magvak, mint pl. a tökmag;
 • A kakaópor(!)
 • és utoljára, de az egyik legfontosabb, az a fokhagyma!!!

(* = minden nyers élelmiszerben benne vannak azok az enzimek,
amelyek megemésztik az adott élelmiszert!!!)

Szeretgom; Szamárhegy: 2018. július 16

Mindenféle "duma" helyet, egy link, egy Világszabadalomhoz, amit ha megnézel, hitetlenkedni fogsz, ha meg nem nézed meg tájékozatlan maradsz.

Te DÖNTESZ!!!!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=l5bEceesdKI

Én megnéztem, és ezért is ajánlom...

Vissza a Főoldalra: >>>>

Szeretgom; Szamárhegy: 2018. május 21. 

Sajna, elég régen írtam egészség témában hírlevelet, Neked. Bokros teendőim, illetve a kínai asztrológiai Szerencse Napok kiszámításai elvitték az időmet is, és a fókuszomat is e témában. Egy részét most igyekszem pótolni. 


Ívóvíz + a clór!!!

Mint tudod, majd 40 évet dolgoztam vízzel. Már képes voltam azt gondolni, mindent tudok róla. Hát tévedtem!!!

Az alábbi kis videó megdöbbentő volt számomra is. Főleg az, hogy a bőrön keresztül ilyen gyorsan fel tud szívódni a clór. Ezt, azért nem gondoltam volna....

Íme a link a 2 perces kis videóhoz. Magyarul van.
https://www.youtube.com/watch?v=E-4872R98kE

(Ezt a linket a Vízmegoldás.hu oldal küldte el nekem. Az ott bemutatott vízszűrő az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb kishazánkban. Ez volt a szívességi reklám helye.) 


KIVÉDHETŐ-E A RÁK?

Több évtizedekkel ezelőtt, arról ment egy vita, baráti körben, hogy melyik lesz az a tudományág, amelyik a legközelebb fog kerülni a rák gyógyíthatóságához. Én a biokémiára adtam voksomat, "ellenfelem" pedig a biofizikára. Hát, úgy néz ki Ő nyert. (Sajnos, szintén évtizedekkel ezelőtt, elég randa módon halt meg infarktusban.)

Az alábbi majdnem egy órás videó beszélgetésben, azt is megtudhatjuk, mik azok az előjelek, (pl. huzamosabb gyulladási folyamatok, amiket a mai orvostudomány figyelmen kívül hagy), és mik azok az alternatív gyógymódok, amiknek a segítségével elkerülhetjük, illetve jobbíthatunk a rákbetegségek állapotán.

Szerintem ezt is mindenkinek KÖTELEZŐEN meg kéne néznie. Linkje:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=583&v=Kk-EGsS161s

A videóban egy könyvről beszélgetnek, (TY M. Bollinger: Az igazság a rákról; BIOENERGETIC Kiadó Kft.), amit a napokban fogok megvásárolni, s beszámolok majd, (majd), nekem mi újat mondott a riportkönyv.


A fiatalság TITKA, avagy a telomer hatás

Címszavak a könyvből:

 • SEJTJEID HALLGATNAK A GONDOLATAIDRA;
 • SEGÍTS A TESTEDNEK, HOGY MEGVÉDHESSE SEJTJEIT;
 • A KÖRNYEZET ÉS A TELOMEREK!

Képzeld el, hogy génszálaid végeit egy-egy keményebb burok védi. Ha e burok elfogy, vagy sérül, génjeid elpusztulnak veled együtt. Pont.

Hogy tudod GONDOLATAIDDAL (meditációval), megvédeni e burkokat, Van-e rá valamilyen másfajta hatás is, amivel jobbíthatod e burkokat? Stb.

A könyvez a feltalálók írták, s adják tudásukhoz mérten, a legjobb tanácsokat.
Itt olvashatsz bele a könyvbe:
https://edesviz.hu/shop/product/a-fiatalsag-titka-4854?utm_source=Maileon&utm_medium=email&utm_campaign=Fiatals%C3%A1g+titka&utm_content=https%3A%2F%2Fedesviz.hu%2Fshop%2Fproduct%2Fa-fiatalsag-titka-4854 

Természetesen erről is beszélek, írok majd.


És egy magánhír:
Akik befizették, a kínai asztrológiai Szerencsés Napjaik kiszámítását, egy-két napon belül küldöm az ígért emileket. Kicsikét összetorlódott a kiszámítás, a sok váratlan megrendelés miatt...

Mert inkább kések az elküldéssel, mint hogy "összecsapjam" a megbízásokat.
A Megbízóim, minőséget érdemelnek...

Egészségünk megőrzésének alapja:
ásványi anyagtáraink, 001.
 

Szeretgom; Szamárhegy: 2018. április 26. 

Dél-Amerikában vannak olyan indián törzsek, még ma is, akik időnként, csapatostúl, elmennek egy parthoz, eső mosta földtöréshez, és nyers földet esznek. Tudósok megállapították, hogy ilyenkor olyan ásványi anyagokat is magukhoz vesznek, amelyek a mindennapi élelmiszereikből hiányoznak.

A jól ismert hosszú életű hunzák, olyan, szürke színű, a sok oldatlan, de a szervezet számára fontos ásványi anyagokat tartalmazó gleccser vizet isznak, amit mi "kultúr"-emberek, meg sem innánk.

Van olyan, rendőrből átvedlett természet-gyógyászunk, aki a deszt vizet favorizálja.
Szerinted lesz olyan hosszú életű, mint a hunzák?

Badacsonyban, bányásszák a Világ legjobb minőségű, huminsavakat is tartalmazó,HUMANIQUM-ját.
Két bánya is található ott, egymás mellett. A kisebbik, a magyar tulajdonban lévő, a nagyobbikat, pedig Drumvaló Melkizedek, az indián sámán(?) termelteti ki. Jó nagy haszonnal viszi ki az országból és mint élelmiszert árusítja Ámerikában.
Neki megéri. és nekünk????

A természetes huminsav és fulvosav számos ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában Ez az étrend kiegészítő a szervezet számára szükséges mikroelemeket, huminsav és fulvosav komplexek formájában tartalmazza, természetes arányban. A készítmény hatóanyagát világviszonylatban is egyedülálló, magyarországi, természetes ásványokból vonják ki. Kb. 18, ásványi anyagot, és vagy 25 féle ún. mikroelemet tartalmaz. Egyaránt használhatja felnőt, s gyermek is.
Natúr, (egyszerűen csak sár), szirup, és kapszulázott formában kapható.

Legközelebb, egy másik bányászott, de magyar termékünkről írok majd, a NEUROSAN porról

Egészségünk megőrzésének alapja
II. rész
 

.2018. április 19.

Sem, az előző hírlevelem, sem a mostani nem foglalkozik közvetlenül az egészségünk megőrzésével.

A talajélet rohamos romlása miatt, viszont ma már ott tartunk, hogy a termőföld 80%-a kizsigerelt. s 1 mm, (azaz egy milliméternyi), termőföld, természetes kialakulásához kb. 100 évre van szükség. Ezért, mindenhol a Föld kerekén keresik a megoldást, a lehetőségeket az élelmiszerek megterheléséhez.

Én, kezdő főiskolás koromban azt tanultam, hogy a Föld kb. 11 milliárdnyi ember tudna eltartani, ha összefogna. Hol vagyunk mi az összefogástól, mikor egy nemzeten belül sem tud összefogni a népesség...

Magyarországon, kb. 4,5 millió hektárnyi termő terület van. Ezen a nagy felületen, gyakorlatilag 4 vagy 5 féle haszonnövényt termesztenek. A nagybirtokokon. Búza, árpa, (a sörhöz), kukorica, napraforgó, burgonya.

Persze, ezzel nem is volna baj. A baj ott kezdődik, hogy "nagybirtokosaink" nem értenek a földműveléshez. Vagy úgy gondolod, egy gázszerelő, vagy bankár, vagy egy műkörmös érthet a mezőgazdasághoz???

Termőföldjeink egyharmada parlagon hever, (tehát NEM élelmiszer alapanyagot "állít elő"), s így szinte senki sincs aki azt meg is akarná művelni. Pedig, még 100 éve sincs, hogy Európa élelmiszer ellátó, termelő országa voltunk...

Ahol pillanatnyilag lakom, Esztergomban, körülöttem hét, (azaz 7) telek van. Ebből csak egyet művelnek meg!!! De, ha jól belegondolok a város túlsó felén, ahol anyám telke volt, ott is, körbe, egy telket sem művelnek meg. Izsákon, ahol laktam, ott is körben 7 - 8 tanya volt. Ezek közül is csak kettőben éltek és művelték a telküket.

Mert könnyebb PANASZKODNI, mint dolgozni!!!

"Rendszer-váltás" után, volt olyan falu, ahol a vadőrnek(!) kellett csőre töltött puskával felügyelni a rendet, mert a sok munkanélküli, (többnyire cigányok), inkább elmentek segélyért, mint hogy dolgozzanak. Hiába hívtam őket, jó pénzért csipkebogyót szedni, "sírtak, jajongtak, hogy nem tudnak miből megélni" ...

Hát, nemakarásnak, nyögés a vége...

 1. Összefoglalva: nincs szakembergárdánk, hagytuk kivándorolni...;
 2. nincs használható, bérelhető termőterületünk, mert mindenki csak eladni akar;
 3. nincs termőföldünk, mert azok nagy része már tönkre ment; 
 4. nincs pénzünk, hogy befektessünk kisebb-nagyobb földterületbe, mert azt már összeharácsolták előlünk.

Pl. van egy olyan régi mondás, hogy szarból nem lehet várat építeni!
Pedig tudás révén, még erre is van lehetőség...
Legközelebb, ezzel folytatom...

A kezdőlaphoz 

Egészségünk megőrzésének alapja
I rész
 

2018. /18-as Hírlevelem.

A napokban, egy előadás kapcsán, arról jött a szó, miért is kell egyre több, ún táplálék-kiegészítőket szednünk.

1956 után, mikor "új barázdát szántott az eke", (a TéeSZesítés révén), még sok madár röpködött a kiforgatott termőtalaj nyomában. S szedte össze a gilisztákat, a bogarakat, a rovarokat, stb., mert akkor még ÉLT a termőtalaj.

Aztán, szép lassan, megszűnt e röpködés, mert kipusztultak a bogarak, s a férgek. S elkezdett "haldoklani" a termőtalaj. Észrevétlenül.

Igaz, a II. Háborúból vissza-, (meg)maradt puskaporából, (műtrágyával), próbálták életben tartani, de attól, mármint a műtrágyától, meg a mikróbacik kezdtek el pusztulni.

Úgyhogy mára már csak 80%-nyi a termőtalaj termelőképessége. Szinte az egész Földön.
De erről már írtam egyszer, hogy 5 percenként egy Margit-szigetnyi termőtalaj pusztul el bolygónkon.

A gabonaféléknek 25-30 féle ásványi anyagra lenne szüksége, Ehhez mérten, kapnak 6-8 féle kiegészítést a műtrágyában. S ez "édes-kevés".

Hozzánk, emberekhez, ez a hiány, már hatványozottan, sok megbetegedési lehetőséggel jut el. .

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem felméréséből pedig, az derül ki, hogy élelmiszer- és takarmánynövényeink ásványi anyag-tartalma az elmúlt majd negyven év alatt rohamosan csökkent.
Lásd az alábbi ábrát:

Látható, hogy mennyire "egészséges" élelmiszert fogyasztunk. S ez már a termőtalajnál eldől. Nekünk embereknél, minimum 60-70-féle makró, illetve mikró tápelemre lenne szükségünk egészségünk, regenerálódásunk érdekében. S az már jó, ha ennek a fele belénk kerül.

Mivel eleve kevés ásványi anyag kerül be a tápláléklánc révén, és az egyre több mesterséges élelmiszer, illetve adalékanyagok, azt eredményezik, hogy nekünk magunknak kell azokat pótolni.

Ezen pótlási lehetőségekről fogok az elkövetkező hírleveleimben írni.
Ha Téged is érdekel e téma, figyeld írásaimat
...

A kezdőlaphoz

Gyuri bácsi kitüntetése, botrány?

2018/16 hírlevél

Ez egy nyílt levél,
Kedves M! -hez.
A facebook-on olvasom, egy kutatóorvos megkérdőjelezi Gyuri bácsi kitüntetést, sőt börtönnel fenyegeti.

Én, 10 éves korom óta, tehát több, mint 60 éve, tanulom a gyógynövények hatásait. Kezdetben a Rápóti, és Romvári által írt "Gyógyító növények" c könyvből tanultam. (Rongyosra.) Majd dr. Oláh Andor volt a tanítóm, "Reformkonyha" c. könyvén keresztül; s ezt az elméleti sort, dr. Nagy Gáza szlovákiai magyar gyógyszerész zárta. Talán, ezen tanulások után, egy kicsit értek már a gyógynövényekhez.

Gyuri bácsi kitüntetése, engem is meghökkentett. Szép, szép a tudása, de időnként köszönő viszonyban sincs a fentiek tanításaival.

Nem olvastam oly mélységben gyógytanait, de az a szilvalekváros kezelés a melldaganatokra, ha ez tényleg igaz,, akkor az nagyon nagy mellélövés valóban. Ha a "Kádár-korszakban" ilyet állított volna valaki, akkor az tényleg a börtönben végezte volna.

De mint tudjuk, "CSODÁK" igenis léteznek, s e csodákat bárki tudja használni, kezelni, csak hinnie kell benne...
A TrioMed termék-család, pedig nem csoda, hanem technika... , a tudása pedig maga azEgyetemes TUDÁS

(Azt a nyagytudású hölgyet, akinek e levelet írtam, a CemMed készülékek kapcsán ismertem meg. ) 

Más
Gyerekkoromban a szüleim mondták meg, melyik az a szín, amelyik tetszik nekem. Ha mégsem tetszett, hát egy pofon kíséretében megmutatták, hogy tényleg az a szín tetszik. 

Később az egyház, majd az iskola, a KISZ, (a vörös ) Moszkva, egy nagy ugrás után, pedig a kék Brüsszel akarta megmondani NEKEM, hogy mi a jó NEKEM, s mi az amit szeretek, stb.

Mostanság a szivárványszínű lányok(?), fiúk(?), (régen, mikor még a Vörös Csepel volt divatban, ezeket a szívárványos emberkéket egyszerűen csak "b.....@k" hívták), akarják megmondani, NEKEM az igazat. Az Ő igazukat kéne fújnom.

A választások közeledtével egyre erőszakosabban, egyre rámanősebben, egyre undorítóbban.

Tanultam, a Lyoni takácsok 16 féle fekete színt tudtak megkülönböztetni. A szürkének is 50 árnyalata van. Honnan veszik a bátorságot ezek a szívárványosak, hogy beleszóljanak az ÉN életembe? Hogy bárki is megmondja nekem, melyik az a szín, ami nekem tetszik.

E felhördülésemre az adott közvetlen okot, hogy egy magát nagyon "ezoterikusnak" valló, kékvérű(!!!), írónő írt rám, inkább a színekkel foglalkozzam, mint a gyógyításokkal.

Egy szavazás, matematikai nyelven, (mert matek doktorit is írtam "Sörszámtan" címmel), azt jelenti, szerintem, hogy megkeressük azt a közös többszöröst, ami mentén megoldhatunk különböző olyan problémákat, amik izgatnak, foglalkoztatnak minket. Aztán. ha ezt a többség összehozza, mármint a legkisebb közös többszöröst, a kisebbség fejet hajt akaratuk előttük.

Vagy rosszúl gondolom?

Hálásan Remélem és Bízom abban, hasznos volt számodra e hírlevél. Add tovább, s így lehetővé teszed ismerőseidnek, barátaidnak, hogy Ők is hozzáférjenek ezekhez az információkhoz!

Olvass! Tanulj! Gondolkozz!
S a Haza, (s vele a Világ is) Fényre derül!

A Tudás Legyen Veled!

További hasznos cikkek megjelenéséhez,
adományoddal itt tudsz segíteni.
Szívességedet előre is KÖSZÖNÖM!

Szeretgom;
Szamárhegy: 2018. április 05.

Az Influenza megelőzéséért, 1 rész

18/003 hírlevelem

Mottó: 

"Tégy valamit a testedért, hogy a lelked jól érezze magát benne."

Avilai Szent Teréz
Spanyolország

Az enyhe telünk margójára.

A párás, enyhe telünk miatt, itt az influenzás időszak. Hamarosan, az idei járvány is kihirdetésre kerül(het).
Én, már évtizedek óta nem vagyok influenzás.
Pedig volt időszak, mikor az egész család lebetegedett, s én ápoltam Őket. Ennek ellenére is egészséges maradtam.
Ezt a következőképp értem el: (Kabos Gyula után szabadon), fokhagymát ettem, fokhagymával. Lehet, egy kicsit körbe lengett a fokhagyma illata, de inkább voltam "büdös", mint beteg. (Most meg, van mire hivatkoznom...).

Javaslataim, hogy
Te is Egészséges Maradhass!

Elsősorban a Kabos féle gyógymódot javaslom, (fokhagymát, fokhagymával); ha volna ennek valamilyen emésztési akadálya, pl. égeti a gyomrodat, akkor készíts, s egyél cacukit. Ez egy görög uborka saláta, fokhagyma-kapor illetve joghurt, (vagy kefír), öntettel. (https://www.nosalty.hu/recept/gorog-tzatziki-salata).
Vagy fokhagymás pirítóst, valamilyen jóízű gyógyteával. Csipke, (hecsedli), tea is lehet, de azt csak áztatni szabad, mert a C-vitamin forrás közben bomlik. Ugye tudod?

Ha már elkaptad, jusson eszedbe nagyanyáink gyógymódja, az inhalálás. Kicsit kellemetlen, de majdnem ingyen van, és roppant egészséges.
(Ha már itt tartunk és még nőnek/férfinek érzed magad, javaslom nagyapáink gyógymódját is, ami egy picit kellemesebb az inhalálásnál, s ez a páros izzasztás!!!)

- - - - - - - - - - -

De van még MÁS is!

Ez a MÁS, drágábbnak tűnik, mint az eddigi javaslataim, de ezzel az egész familiát el tudod látni, tudod kezelni. "Ha mindent kötél, szakad" még a csecsemőt, illetve az ágyhoz kötött, szigorú diétán lévő családtagjaidnak is tudsz segíteni! S ekkor már akár jóval olcsóbb, hatékonyabb lehet bármilyen más javaslatnál.

Az a készülék, amit javaslok, nekem, mindíg a nyakamban lóg, s számtalanszor tudtam már használni, vészhelyzetekben is! (Pl.: életet is mentettem vele...)

Ez a készülék, a TrioMed termékcsalád ún. Compakt darabja. Ezzel le tudod venni a fokhagyma, vagy bármilyen gyógysz@r energiáit, s ezt az energiát, són, vizen, vagy pulzuson, illetve a megfelelő akupunktúrás pontokon felvinni a beteg személyre.
(Bonyolultnak tűnik, de roppant egyszerű és az egyik leghatékonyabb gyógymód!!! SOSINCS, SEMMIFÉLE MELLÉKHATÁSA!!!!)
Aki, már használ ilyet, tudja miről írok...

(Természetesen, ha van kérdésed, és tudok is válaszolni rá, szívesen állok kérdésed elé. Kivéve a páros izzasztást, azt nem vállalom...

- - - - - - - - - - -

Hálásan Remélem és Bízom abban, hasznos volt számodra e hírlevél. Add tovább, s így lehetővé teszed ismerőseidnek, barátaidnak, hogy Ők is hozzáférjenek ezekhez az információkhoz!

Olvass! Tanulj! Gondolkozz!

S kívánom, hogy BOLDOG LÉGY!
(Richard GERE)


További hasznos cikkek megjelenéséhez,
adományoddal
itt tudsz segíteni.
Köszönöm. 

Rendkívüli, talán soha vissza nem térő AKCIÓ!
18/002 hírlevelem
.

2018. 01. 23.

IMottó: 

"Tégy valamit a testedért, hogy a lelked jól érezze magát benne."

Avilai Szent Teréz

Történetem!

2014-ben, életmentő gyomorműtétem volt. Három és fél liter vért kaptam a műtét során, és sokáig lábadoztam.

Közben a szívemmel is történt valami, amit a mai napig gondot okoz. Legkedvesebb szívdoki barátom, (kardiológus főorvos), mondta, életem végéig szednem kell a Q10-et. Ez nem gyógyszer, a szervezet is előállítja, kb. 50 éves korig. Utána már pótolni kell, szinte mindenkinek. (Természetesen, ez természetes Q10.et tartalmaz.)

DE!

Kétféle Q10 van forgalomban. A természetes, ez a drágább, és a mesterséges.

Végig próbáltam az összes, Magyarországon kapható Q10-eket. Aztán a Biyovit Gold mellett tettem le a voksomat.

Eddig a Nyugati-pu. előtt lévő aluljáróból, csak 3x-i pihenéssel tudtam a lépcsőn felmenni. E Biyovit Gold hatására, ma már megállás nélkül, majdnem, hogy felfutok ugyanazon a lépcsőn. Illetve, ha odahaza palacsintát készítek, mindig végig rokizom a sütést.

És akkor a rendkívüli AKCIÓ!

Ezt a Biyovit Gold-ot, most, rendkívüli akcióban

9 150 Ft,- helyett, 4 810 Ft.-ért

lehet megvásárolni. 4 340 Ft-tal olcsóbban.

DE!

Ha érdekel Téged, és szeretnél vásárolni, most, akciósan, akkor most péntek reggel 9, (kilenc), óráig (2018. jan. 26. 09 óra), ide kell érkeznie az utalásodnak, a pénzednek.

Ha később érkezik, (a pénzed), már nem leszek internet közelében, s így lemeradsz a lehetőségről!

- - - - - - - - - - -

Számlaszámom: ahová utalnod kell:

Duna Takarék: 58 60 05 75 - 15 66 80 24

(4810 Ft./db.)

Fontos!!! Utaláskor írd rá
a Neved; a Címed; és a Telefonszámodat!

2017.11.02. Mindenszentek

Mottó: 

Aki hisz, az tudja, aki nem, annak meg felesleges magyarázni.

Közmondás

Ma reggel, Mindenszentek napján, megszólalt az
Esztergomi Bazilika Nagyharangja. 
Fenséges volt hallgatni!.

Kb., 6 - 6.5 km távolságra vagyok a Bazilikától. Rálátok. Vagyis nincs előttem semmi, ami visszafogná a hangot. Szép, tiszta idő van, s csak gyönyörködöm a mély, öblös Hangban.
Hálás vagyok az Öregnek, hogy ilyen szép élményben lehet részem.

Pillanatnyilag BOLDOGNAK érzem magam.

- - - - - - - - - - -

Elmélázok halottaimon. Mind a négy nagyszülém, s édesanyám is, itt van eltemetve. (Apám még él.) Bár anyám reinkarnálódott már, mint az egyik unokám.

Érdekes itt a Nyugati Világban, a keresztény kultúrában, szomorúak vagyunk, hallottaink miatt.

Míg a Keleti kutúrában, egy temetéskor, vidámak az emberek, mert a halottuk végre jobb helyre, hazakerült.

Mikor, jógából kifolyólag én magam is átkerültem "odaátra", nekem sem volt kedvem visszajönni magamtól. Ők zavartak vissza , mondván szükség van még itt rám, még nem végeztem el az önmagam által kijelölt dolgot, (dolgokat?). S ezt, a jógás átkerülésem után is, még háromszor megismételték...

(No, ez egy kicsit más történet, majd egyszer elmesélem).


Vissza a Kezdőoldalra >>>


Influenzára MÉZET

2017-11-10

Mottó:
Napi egy kanál méz, egy nappal tovább élsz!

Azeri közmondás

A téma!

Előadásra készülök. Az "Egészséges Táplálkozás"-ról fogok majd beszélni. Itt megemlítem majd a méz és méztermékek, (vegásoknak kötelező), fogyasztását. Már csak azért is, mert "nyakunkon" az influenzás időszak.

- - - - - - - - - - -

Futó ötletként, belegondoltam, be jó lenne a mézről most egy cikk, hogy elkerüljem a "felesleges" mélázásaimat, (szülésemet).

S mit tesz Isten, egy cikk érkezik is pár napon belül, nem kimondottan az influenziáról, hanem a propoliszról, s annak gyógyhatásairől. Be is teszem e hírlevélbe. Íme e méztermékről szóló cikk linkje:

https://blog.mezbarlang.hu/2017/11/05/kaptarak-vedelme-ami-elgondolkodtat/?utm_source=20882-M%C3%A9zbarlang%20crm%20lista&utm_campaign=380840-1.&utm_medium=11202-email&utm_content=2017.11.05.%20blog%C3%A9rtes%C3%ADt%C5%91:

(Kicsit hosszú a link, de akkor is csak egy kattintás.)

Emlékeztetőül azért ide írom, távirati stílusban a méz influenzás gyógyhatásainak lényegét:
a mézben minden vitamin megtalálható(!);
rengeteg enzim és ásványi anyag is benne van; együttes hatásai csodákra képesek;
a virágpor, még hatásosabb is tud lehet a méznél, de fogyasztása előtt ún. allaergia próbát kell tenni.
Bal könyökhajlatba 2-3 szem virágpor, bejalítava tartani 5-6 percig. Ha bepirosodik akkor TILOShasználni, (beláthatatlan allergiás roham léphet fel.) Ha nincs pirosodás, nyugodtan szedhető, napi egy mokkáskanálnyit!

- - - - - - - - - - -

Tegnap este filmet néztem. Ajánlom Neked is.
Két válasszal lettem gazdagabb:
Bármilyen problémám felmerülésekor, a válasz, ebben a kérdésben rejlik: "Mit cselekedne a Szeretet? A másik, mit tegyek hogy bőséget teremthessek magamnak? A válaszokat megtudhatod a filmből:
Címe: "Beszélgetések Istennel"
Limkje: https://www.youtube.com/watch?v=7yqEvHLfQTk

Közben "befutott" még egy cikk, a mézzel kapcsolatban. Címe azt igéri, biztos receptet add a hamis mézek felismerésére. Ez így igaz is, de a felismeréshez, sajna kell egy laboratórium. Hát, az nincs mindíg a mellényzsebünkben, ugyebár. Viszont érdemes elolvasni, azzal is okosodunk. Linkje:

https://www.magro.hu/agrarhirek/gazdalkodas/hamis-mez-es-a-felismeres-biztos-receptje/
(ez egy mezőgazdasági szaklap)

Vissza a Kezdőoldalra >>>