Kínai, régi Hírlevelek

Szeptember 7.-én estétől, a Kakas havába lépünk.

Szamárhegy: 2018. szeptember 4.. 

Mivel az elmúlt hetekben, a hirtelen hűvös idő megbetegített, (túlságosan kakasoskodtam), s mivel épp még csak lábadozó félben vagyok, így tömör és "velős" leszek.

Az szeptember havi, vagyis a Kakas havi előrejelzést, szépen és érthetően, videós bejátszással, az alábbi linken tudod megnézni, megérteni. E videót egyik tanítóm, segítőm készítette, s Piller Szilviának hívják.
https://www.sorsszerviz.hu/blog/47-2018-szeptember-az-igazsag-fenylo-gyongyszeme 

Vissza a Főoldalra >>>>

Egy gondolat, az elmúlt hetek történéseiből...

Szamárhegy: 2018. augusztus 20. 

Egy ismerősöm azzal hárította el segítségnyújtási felajánlásomat, hogy milyen gyógyító lehet az, aki maga is megbetegszik...

Ez egy, szokványos és rendkívül buta hozzáállás.
Mert hát én is emberből vagyok, ugyan olyan lelki, fizikai, egészségi problémákkal, mint mások. Sőt, talán még súlyosabb bajok is előjöhetnek, mint pl., nálam a gyengülő. a rendszertelenül dobogó szív dolgaim.
Mert hát minden a fejben dől el. Azt is tudjuk, hogy jóval a betegség megjelenése előtt, kb. fél évvel, a tünetek, már kezdenek, megjelenik az agyban. Csak tudni kell, mit, hol, keressünk! Természetesen a meditálás is sokat segíthet ebben.

Hááát, nekem is a meditálással volt bajom. Fuldoklásaim miatt, nem tudtam meditálni. A kórház harmadik napján, az éjszaka kellős közepén jött vissza a lehetőség. (Addigra csökkent le a tüdőmben lévő víz mennyisége olyanra, hogy már nem fuldokoltam meditáláskor.) Azonnal ki is használtam, majd két órát tudtam meditálni. Utána rohamosan javult az állapotom, amit ma is tartok...

(Zárójelben jegyzem meg, hogy Buddha azt mondta, hogy ha látod szembejönni magaddal Buddhát, akkor azt öld meg.
Sokáig nem értettem, de aztán, mások segítségével, rájöttem, hogy azok a lények, (lelkek), akik testet öltenek, azoknak mindnek, dolga, tanulnivalója van itt e Földön. Tehát olyan NINCS, hogy valaki azért öltött testet, hogy segíteni tudjon az embereknek. Ez a hozzáállás, az EGÓ túlburjánzása. Mert lélekként is tudsz segíteni másoknak, (néha sokkal jobban is), mint testet öltött állapotban. )

Tudtad, hogy a Világunk az Érzelmek Iskolája?
Kezdve a pénztől, a hatalmon át a szerelemig, minden, de minden az érzelmekről szól! Ha valaki, bárki, a mi fogalmaink szerint lelketlenül, pénz és hatalom éhesen éli világát, akkor mögötte, egy sírók kisleány vagy kisfiú található, aki nem kapta meg a szüleitől azt a SZERETETET, ami "kijárt" volna neki.

Fura, de ha belegondolsz, tényleg ez van.
Persze, ez a gondolat sem az enyém, először a kínai Asztrológiai Tanáromtól hallottam...

Mikor még taknyos titán voltam, azt gondoltam, csak az idősek lehetnek Bölcsek. Aztán Jézus, mint kisgyerek tanításai elgondolkodtattak.
(Arról már nem is beszélve, hogy három kitüntetett unokám, mi mindenről számolt be, eddigi röpke élete során: 1.) anyám reinkarnációja, 2.) a lelki társam újbóli megszületése, és 3.) az oroszul olvasni tudó unokáimról van szó. A többiek is tudhatnak valamit, de azokat eddig nem tudtam megfigyelni, mert nem is tudom mit is kéne figyelnem náluk...)

Ma már tudom, vannak olyan ifjak, akik sokkal bölcsebbek, mint én. (Lásd a fenti Tanítómat.)
Csak fel kell tudni ismerni Őket, és segíteni nekik a kibontakozásban.
Tapasztalataink, Tudásunk, busásan megtérül...

Vissza a Főoldalra >>>>

Tükreim, Tükreim, mondjátok el szépen, mi az én betegségem???

Szamárhegy: 2018. augusztus 11. 

Talán 30 éves lehettem, mikor rádöbbentem, egy - egy testes, kövér ember mögött, NEMCSAK a rossz táplálkozás, hanem egy ÉLETMÓDBELI SZOKÁS is ÁLL!

Mikor arról panaszkodott bárki is, hogy Ő. bizony, ilyen "sűrű, csontos, kövérkés" alkatot örökölt a felmenőitől, akkor csak azt mondta, tudtán kívül, hogy azt az életmódot "örökölte", amit szülei, nagyszülei, és annak nagyszüleitől "örökölt", vagyis tanult.

Mikor húst hússal, cupákot cupákkal, kenyeret cukorral kell ennie, mert csak így lesz elegendő energiája dolgozni a földeken, az állatokkal, stb. ...

Hááát, ez így önmagában, nem áll!!!!

Lehet, már írtam erről, de most megismétlem.
Azért kezdtem el tanulni a Kínai Asztrológiát, hogy fehéren-feketén láthassam, azokat a lehetőségeket, amiket magunkkal hoztunk születéskor. S lássam, e lehetőségekből mi vált valóra, hol történt az a viselkedésbeli "megerőszakolás", ahol letértek az emberek, a hozott dolgaikról. Természetesen magamat is beleértve.

Hát most elértem ehhez a részhez.
Minden embernek, megvannak a maga tükrei. Aztán, ezt mikor és hogyan éli meg, alacsony vagy magas rezgés-szinten, az már az Ő lehetőségeinek korlátok közé való szorítását jelenti, ami sok-sok betegséget hozhat létre. Akarva, akaratlanul is.

Ha megtalálom a "kisiklást", akkor megvan a gyógymód is. S innét már egy lépés csak annak elfogadása. S ha sikerül elfogadnom, sikerül túltenni magamat egy-egy "önmegerőszakoláson", akkor elkezdődhet a gyógyulás.

Az esztergomiak közül, még sokan emlékezhetnek az öreg Bense-dokira.
A 90 éves vasdiplomájának átvételekor azt merte(!) mondani, hogy Ő, a doki soha senkit sem gyógyított meg, csak elindította a gyógyulás útján.
.

Vissza a Főoldalra >>>>