Kínai, hírlevelek

Amit a Kecske hónapjáról illik tudni. 

Szeretgom; Szamárhegy: 2018. július 07. 

Ebben a hónapban vedd kezedbe a gyeplőt, és ne hagyd, hogy az események túlnőjenek rajtad. Lehet, szíved szerint belenyugodnál mindenbe, ami körülvesz, de ha nem állsz ki magadért, egyre több nehézséggel kell majd szembenézned. Mond meg nyíltan, amit gondolsz, és légy őszinte. Ha a békesség kedvéért besöpörsz mindent a szőnyeg alá, a végén, még egészségügyi problémád is lehet belőle.

Szakmai téren légy kedvezményezőbb, és bízz a képességeidben. Ha nem vagy kishitű az ötletek támogatást nyernek, és anyagi értelemben is kedvező lehetőségek érkeznek. Elképzelehető, hogy egy magasabb pozícióban lévő támogatód, segítséget ajánl, és bizalmában fogad. Kezeld ezt felelőséggel, és őrizd meg a rád bízott bizalmas információkat, máskülönben bajba kerülsz.

Privát és munka kapcsolatokban, egyaránt fontos lesz, hogy csak az igazat mondd és ne próbálj próbáld magad feltüntetni jobb színekben a valóságnál. Vállald fel ha hibázol, és kerüld a füllentéseket. Ebben a hónapban akkor jöhetsz ki jól, ha őszinte vagy magaddal, ellenkező esetben olyan konfliktusokat ahol esélyesen alul maradsz.

Amen

Kínai Siketnaptár; 2018;
Nagy Melinda, Nemes Balázs.

Megjegyzés a Kecske hónaphoz:
A Kecske az egyik legspirituálisabb szimbólum. A Holdat, a NŐI Megérzéseket szimbolizálja.
A most következő hónap, is ugyanezt teszi. olyan megérzések jöhetnek, (jöhetnek!!!), be, melyek karmikus előre lépéseket, vonzhatnak, (vonzhatnak!!!), maguk után.
Egy probléma van csak ezzel, hogy nincs meg mögötte az az ERŐ, amelyik ezt meg is tudná valósítani.

DE!
Minden NAP(!!!), a déli órákban, 11 és 13 közt, (nem az előre igazított órákról van szó, hanem a Nap, mint Csillag, illetve Föld, mint égitest déli időpontjához), jön az Univerzumból az azERŐ, amelyik képessé tesz MINDENKIT(!!!), arra a nem mindennapi energetikai lépésre, hogy ezt, akár fokozatosan is(!), megtegye!
(Ha megtörtént előtte, a spirituális szikra bevillanása...)

(Ne higgy nekem! Próbáld ki te is. Figyelj Önmagadra, figyelj a Megérzéseidre.
Ezek, akár Szerencse Órák is lehetnek számodra...)