Kínai Asztrológia

Mi is a Kínai Asztrológia?


A kínai asztrológia valójában nem is asztrológia, hiszen ebben a rendszerben nem csillagokkal, bolygókkal "számolnak", hanem a földi világunk alapját képező öt őselemmel (Föld, Tűz, Víz, Fém, Fa), illetve a sokunk által már jól ismert Jin és Jang polaritással.
A képlet négy oszlopában különböző polaritású őselemek helyezkednek el, és mutatják a kozmikus hatást, ami születésünk pillanatában jelen volt, és egész életünkben egy egyéni lenyomatként működik, amelyhez mindig visszanyúlhatunk segítő információért.

Ki ne szeretné megismerni azt a forráskódot,
amiből kiemelkedtek élete alappillérei?

A keleti metafizika szerint a Világegyetem folyamatos lüktetésében, ciklikusan visszatérő mintázatok ismétlődnek. Ezáltal, jó előre kiszámítható, hogy az elkövetkező napok, hónapok, évek, milyen tevékenységnek, tevékenységeknek kedveznek, illetve melyeknek nem.
Ezt használja, számítja ki, a kínai asztrológia.
 


Kínai Asztrológia, az ANALÓGIÁK tana
Végeredményben ez egy valós idejű Életviteli Tanácsadás! 
Ez egy Útmutató, a SAJÁT Életedhez.

Mert végeredményben nem az a kérdés, mit hoz neked az elkövetkező időszak, (időszakok, évek), hanem az, hogy

"TE, mit tehetsz Önmagadért, (családodért, szeretteidért), hogy elégedett, kiegyensúlyozott, bőséggel teli ÉLETED, (életük) legyen, lehessen!!!"

Nagy Melinda
https://kinaiasztrologia.com/

Megmutatja az öt elemen, (föld, fém, víz, tűz, fa), és azok női, (Jin), és férfi, (Jang), állapotain keresztül, Te mire vagy képes, mik azok a Tények, azok az Energiák, amikkel születtél, (mi van a "hátizsákodban" útravalóként), amikről, talán, még Te magad sem tudsz.

Megmutatja azokat az energiákat, amiket ahhoz kaptál, hogy az Életedet a lehető legjobban éld majd meg. Azokat az Energiákat, amiknek a segítségével le tudod "győzni" a felmerülő akadályaidat. Mert ez MINDEN  embernél más és más lesz!!!

Megismerheted "segítőidet", (ha vannak), tevékenységi időszakaszaidat, (10 éves "dekádjaidat), és egyéb rejtett lehetőségeidet.

A kínai asztrológiát, egyszerűnek, átláthatónak, könnyen érthetőnek tartom. 

Tapasztalataim szerint az Emberek azért is betegszenek meg, mert nem azt az Életet élik, amelyik szívük szerint való, hanem amit az eddigi ismerősei, a környezetük elvár tőle. 

Az eredeti felállásokat, lehetőségeket, szinte ránézésre is meg lehet állapítani. Persze, ehhez szakértő, tanult (vájt)szem is szükséges. :-)
Ezt, akarom megmutatni Neked!!!

Vissza a Főoldalra: >>>>

A kínai asztrológiai képletekben, nyolc elem, (szimbólum), van, (négy a felső-, s négy az alsó sorban), s azok kapcsolatai, egymáshoz, és sok más külső tényezőhöz, mutatják meg a tényleges személyiségét egy embernek...

A legfelső sorban, (Mennyei Törzsek), a négy kínai jel, (szimbólum), mutatják, melyek azok az "energiák" amiket születésedkor hoztál magaddal.
Ezek adottak, karmikusak, ezeken NEM LEHET változtatni.

Az alsó sorban, (Földi Ágak), azok az energiák, melyek évente, havonta, naponta illetve óránként váltakozva adódnak hozzá, vagy befolyásolják valamilyen szinten a felső sor, (Mennyei Törzsek), energiáit. Ezeket az energiákat már Te határozod meg, észrevétlenül, cselekedeteiddel, életviteleddel!

FONTOS: minden jegy, szimbólum, a kínai asztrológiában, nem vagy-vagy-ként értendő, Tehát, nem Jin Fém-ként, vagy Jang Tűzként mutatkozik meg bensőd mivolta, hanem is-is-ként. Vagyis egyszerre látszol Jin Fémként is, illetve Jang Tűzként is. Ezek attól is változnak, épp kivel beszélgetsz. Mert másként látszol, ha barátokkal, vagy tök ismeretlennel, vagy épp a szeretett családoddal vagy együtt.

Elemzési lehetőségek


 • Teljes elemzés, Életviteli Tanácsadás:
  ebben egy régi, kedves barátom, Dunaújvárosban, aki már nagy tapasztalatokkal készíti a kínai horoszkópot, Ő tud a Te segítségedre lenni.
  Pillanatnyilag 15 000,-Ft-nál kezdődik nála egy elemzés készítése.
  Kérhetsz elemzést magadról Rólad, családtagjaidról. 
  Elérehetősége:

  Orosz Mária; Tel.: 0036- 30 237 0868;
  E-mail címe: mary0818@gmail.com;
  Skype címe: orosz.maria41

 • Személyiségi jegyeid meghatározása a születési dátumod alapján,
  (a fenn említett öt elem és variációi segítségével), azok leírása, összefoglalása, írásban, (emilben). 
  (NEM elemzés!) S ezt már én készítem.

  Elérhetőségeim:
  Tel.: 0036-70-63-229-65;
  E-mail címem: ongyogyitas@gmail.com;
  Skype címem: ppandras11.
  Ára:  3 000,-Ft.
  Három személy esetén, egy fő részére ajándékba elkészítem, az Te ún. "Szerencse Napjadat".   (Értéke 1000,-Ft.)

 • A havi "Szerencse Napjaid" meghatározása, a "Segítő Emberek" kiszámításával. Ezek kiszámításában, segítségemre lesz még az ún. "Kínai Sikernaptár". (https://kinaiasztrologia.com/sikernaptar2018/)
  Az egyszeri elkészítés: 3 000,-Ft-ba kerül. A további, havi kiszámításért és emilben való elküldéséért viszont csak havi 1 000,-Ft. kérek.

Elérhetőségeimet a 2.) pontban találod, vagy a honlapom "Kapcsolat" menüpontjában.

FONTOS!!!
A fenti az összegeket, mint ADOMÁNY-t fogadom el Tőled!

Szeretettel várom, jelentkezésedet.

Vissza a Főoldalra >>>

.

Részlet a kínai horoszkópomból.

Hasonlót fogok Neked is készíteni, ha szeretnéd megismerni, önmagadat, illetve érdekel, mik mozgatnak Téged igazándiból.  

Ez NEM kiértékelés, csak megmutatja, milyen jegyeid vannak, melyek a fontosak életedben, s mi az ami képes mindent felülírni. .
Annak ellenére, hogy ez kínaiul van Neked, könnyen észreveheted majd  egyszerűségét.

Magyarázataim a kínai horoszkópomhoz

A kínai asztrológiában az ún, Nap oszlopban, a szürke négyzetben található jel adja az illető igazi arculatát. Természetesen a többi is "beleszól" a vizsgált személy természeteibe. 

(Bocs, egy kicsit homályosan látszik, de nem tudtam többet kihozni belőle.)

Nálam a Nap oszlopban a Jin Víz található. Ez a jel, az általánosan gomolygó felhő, az átláthatatlan köd, az örökös, a folyamatos változás szimbóluma. Is. A Jin Víz emberek a fejükben, a gondolataikban, az elképzeléseikben, a megérzéseikben élnek.

A Jin Víz emberek, kiismerhetetlenek, állandóan máson jár az eszük, hamar képesek megunni dolgokat. Ők a kiismerhetetlen zsenik. (Ezt nem én mondtam, több ezer éve így tanítják.)

A Jin Víz embereknek kiváló a megérzésük. Képesek, már több hónappal előbb megérezni dolgokat. Ha a megérzéseikre hallgatnak, és nem a környezetükre, vagy a világ elvárásaira, nagyon tudnak segíteni az embereknek, (meg önmaguknak), legyen az a gyógyítástól kezdve, a politikán át, szinte bármi.

A Jin Víz jel alatt látható Kakas-Jin Fém, (Jin Fém szimbóluma egy drágakövekkel, berakásokkal készített ékszer), az mutatja, olyan tudást, szellemi dolgot hoztak magukkal, amit szinte csak ők tudnak, megmutatni a Világnak.

A Nap oszlop előtt található ún. Hónap oszlopban, (a munka, s a szülők oszlopa), a Jang Víz jel található, Ez az óceán szimbóluma. Az óceánt sem lehet korlátok közé zárni. Ha az egyszer megindul, akkor majdnem mindent elmos. (Kivéve a Jang Földet, a "sziklát" képtelen elmozdítani a helyéről) Nagy önuralom kell ahhoz, hogy magát visszafogja a Jang Víz ember. Én ezt a távolkeleti sportban tanultam meg. (Pl. 69 évesen, indulatból, majdnem megöltem egy embert, mert nagy hülyeséget csinált velem. Bután felbosszantott. Hogy az mégsem történt meg, az egyedül az önuralmamnak köszönhető.)

A Jang Víz emberek, mély érzésűek, átláthatatlanok. Pl. nem lehet lelátni a mélyükre, nem lehet kitalálni mire gondolnak, mint ahogy az óceánnak sem lehet látni a fenekét. Amikor, látszólag nem csinálnak semmit, akkor is jár a gondolatok "hada" a fejükben.

Ugyanennek az oszlopnak az alsó négyszögében van a Tigris-Jang Fa. A Jang Fa emberek védelmeznek és folyamatosan növekednek, fejlődnek, (jó pap szindróma), tanulnak. (E jelre majd még visszatérek, az Óra oszlop elemzésénél. )

Az Év-oszlop-ban található, felül, a Jin Tűz. Ennek a szimbóluma a gyertya, amelyikkel magunk, vagy társaink előtt világítjuk meg az utat, amelyiken éppen járunk. (Pl. Edison, a nagy feltaláló, dupla Jin Tűz. Kétszeresen is világítja utunkat.)

A Jin Tűz ember sokáig békességben tűri a körülötte lévők "butaságait". Képes magába fojtani, hosszú-hosszú évekig olyan dolgokat is, amikre mások már régen feldühödtek volna. (No, ez okozza sok embernél a legkülönbözőbb betegségeket.) De ha egyszer elegük lesz a "világból", képesek felégetni, felrobbantani azt.

Az Év-oszlop alsó részén van a Disznó Jin Víz. Állítólag ez nem is Jin Víz, hanem erősségét tekintve inkább Jang Víz. (Ezt még pontosan nem értem, hisz ezt majd még tanuljuk.)

És most álljunk meg egy pillanatra. Van három víz elemem. Ez azt mutatja, hogy nagyon-nagyon képes vagyok beleélni magam valamibe, nagyon jól és erősen megérzem a dolgok alakulását az életben. E jegyeknek köszönhető, hogy tudásom elég sok mindenre kiterjed, Mennyiségre és mélységre egyaránt. Ezért vagyok olyan ezoterikus beállítottságú. Azt nem írhatom le, hogy ezoterikus tudású, hisz attól még, messzi vagyok. Majd ha olyan leszek, mint Jézus, vagy Buddha, akkor igen. De csak így ránézésre is olyan messzi vagyok Tőlük. mint Makkó Jeruzsálemtől. :-)

És van három fa elem is a képletemben. Ez az a bizonyos "Jó pap hótig tanul" szindróma. Megnézem azt a hetven évest, aki ebben a korban komolyan nekiáll új dolgokat tanulni, mint én, pl. a kínai asztrológiát.

Kedves Olvasóm!
Hát, kb. ilyet, vagy hasonlót tudok Neked is készíteni, mint kínai horoszkóp. Tudod, nincs két egyforma ember, még az ikrek sem azok. (Én már tudom, hisz fiaim is, és unokáim közt is vannak ikrek.) Készítéskor rá kell hangolódnom az illető személyre, s a képletekből ki kell "hámoznom" a lényeget, úgy, hogy a többi képleteket is összhangba kell hoznom a fő meghatározó képlettel.

Természetesen, ez nem az egész horoszkópom, csak egy kis ízelítő magamból. (Azért teljesen nem adom ki magam ...ez bizalom kérdése is.)

Az igazi horoszkóp elkészítésének egyik fontos tényezője, egy olyan beszélgetés, amit már csak kedves hölgybarátom tud elkészíteni. Amit én így most készítettem, az a jegyek összefoglalója, a tények feltárása

Vissza az oldal elejére >>>

Vissza a főoldalra >>>