Kínai Asztrológia

A kínai asztrológia = a lelki diagnosztizálás (egyik) eszköze.

Mi is a Kínai Asztrológia?


A kínai asztrológia valójában nem asztrológia, hiszen ebben a rendszerben nem csillagokkal, bolygókkal "számolnak", hanem a földi világunk alapját képező öt őselemmel (Föld, Tűz, Víz, Fém, Fa), illetve a sokunk által már jól ismert Jin és Jang polaritással. A képlet négy oszlopában különböző polaritású őselemek helyezkednek el, és mutatják a kozmikus hatást, ami születésünk pillanatában jelen volt, és egész életünkben egy egyéni lenyomatként működik, amelyhez mindig visszanyúlhatunk segítő információért.

Ki ne szeretné megismerni azt a forráskódot, amiből kiemelkedtek élete alappillérei?

Vissza a Főoldalra >>>>


A keleti metafizika szerint a Világegyetem folyamatos lüktetésében, ciklikusan visszatérő mintázatok ismétlődnek. Ezáltal, jó előre kiszámítható, hogy az elkövetkező napok, hónapok, évek, milyen tevékenységnek, tevékenységeknek kedvez, illetve melyeknek nem. Ezt használja, számítja ki, a kínai asztrológia.

A kínai asztrológia, az ANALÓGIÁK tana!!!!

"... az asztrológia képviseli az antik világ pszichológiai tudásának az összegzését"

Karl Jung 

"Az asztrológia nem jósol, csak előre jelez, hogy ha nem tetszik a várható végkifejlet, legyen lehetőséged még időben változtatni."

Vissza a Főoldalra >>>> 

Az igazán sikeres emberek az életben, akik ismerik önmagukat, a saját hibáikat, és a helyén tudják mindezeket kezelni.
Egy hamis énképpel, hamis önismerettel ez megvalósíthatatlan!!!
A kínai asztrológia, olyan önismereti "tanfolyam", ami egyszerű, jól és könnyen érthető, alkalmazható.

Sokan azt hiszik a kínai asztrológiáról, hogy van egy állatjegy, s abból határozzák meg egész személyiségét. Ez olyan, mintha ezen keresztül próbálnák "bemesélni" Neked, Önvalódat. Ez, teljesen hamis képet "festene" rólad.

(Ez hasonlatos ahhoz, mintha a körmöd alatt lévő piszokból, próbálnák meghatározni, jellemedet.)

Kedves M. kínai asztrológiai képlete. (részlet)
Kedves M. kínai asztrológiai képlete. (részlet)

A legfelső sorban, (az ún Mennyei Törzsek-ben), a négy kínai jel, (szimbólum), mutatják, melyek azok az "energiák" amiket születésedkor hoztál magaddal. Ezek adottak, karmikusak, ezeken NEM LEHET változtatni.

Az alsó sorban, (ezek az ún. Földi Ágak), azok az energiák, amiket ugyan szintén hoztál magaddal, de ezeket már lehet többféleképpen módosítani!
Ezek, különböző
ÉLETHELYZETEKET mutatnak, mintegy figyelmeztetnek képességeidre, lehetőségeidre! Az ember lánya-fia, képes arra, hogy (tudatosan/tudattalanul), akár alacsony vagy magas "rezgés" szinten is megélje, értékelje, illetve átformálja azokat.

FONTOS: minden jegy, szimbólum, a kínai asztrológiában, nem vagy-vagy-ként értendő, Tehát, nem Jang Tűzként, vagy, JinFém-ként, vagy Jang Vízként mutatkozik meg bensőd mivolta, hanem is-is-ként.
Vagyis egyszerre látszol Jang Tűzként is, és Jin Fémként is, illetve Jang Vízként is. Ezek attól is változnak, épp kivel beszélgetsz. Mert másként látszol, ha barátokkal, vagy tök ismeretlennel, vagy épp a szeretett családoddal vagy.

Természetesen, a felső- és alsó sorok összeadódhatnak, illetve gyengíthetik egymást, vagy akár egy új "elemet", (jelet), is létrehozhatnak. E változásoknak szabályai, és megfelelő vonzatai vannak, 
Tehát, mindenféleképpen szükség van egy "vájt", (egy tanult), szemre. 
Azok az asztrológusok, akik, ismerik a nyugati, illetve a kínai asztrológiát, mondják, hogy a kínai egyszerűbb, jobb, részletesebb, és könnyebben tanulható! 

Azért tudatosodjon bennünk, hogy a kínai asztrológia,
majdnem hatezer éves tudást hordoz!!!
S ez nem SEMMI!!! 

Az általad fizetett összeg, a kezelés elvégzéséért
és nem annak a hatásaiért jár
.

Vissza a Főoldalra >>>>