BioEnergia

"Kapcsolatteremtő Gyógyítás"®összefoglaló

A "Kapcsolatteremtő Gyógyítás"®-on, (angolul = The Reconnective Healing®), Földünkön, egy új, (visszakapott?), energiagyógyítás értendő. Ez egy csodálatos, (és nincs is rá jobb kifejezés), "földönkívüli energia-, fény- és információ-áradat"-ot jelent, amely segít a gyógyulásban, illetve egy olyan betegségmegelőzésben, egészség-megőrzésben, amit a mai tudományos orvoslás sehogyan sem tud megmagyarázni!
● fizikai szinten,
● érzelmi szinten,
● mentális szinten, és(!)
● spirituális szinten történnek pozitív változások, az emberekben!

Dr. Erik Pearl szerint, - aki e "Kapcsolatteremtő Gyógyítás"®-t megkapta, továbbítja, - a kezelések során egy: ún. EVOLÚCIÓS fejlődés indul(hat) be, a "pácienseknél"!!! 
"Kapcsolatteremtő Gyógyítás® valódisága, működőképessége, már világosan bebizonyosodott a gyakorlatban, és a tudományos laboratóriumokban egyaránt." 

Idézet dr. Eric Pearl egyik interjújából. 

Univerzum Gyógyító Energiája 

régi, jól ismert nevén ez volt a 

KapcsolatTeremtő Gyógyítás®

Aztán, különböző jogi csűrcsavarok után,
dr. Eric Pearl, "megtiltotta" ez utóbbi használatát, azoknak, akik nem voltak hajlandók elutazni az USÁ-ba, egy újbóli (drágább) szemináriumra, mint ismétlőre. 
Arról úgy látszik megfeledkezett, hogy amit ISTEN adott, azt senki emberfia nem veheti el SENKITŐL sem.

E hercehurca elkerülése miatt, inkább egy találóbb, nem félreérthetőbb nevet, adtam e módszernek. 

Vissza a Főoldalra >>>>

Tapasztalataim, Megfigyeléseim
az UGyE. (KTGy.), kezelésekkel

2010 óta sok tapasztalatot, illetve sokféle megfigyelést gyűjtöttem össze.
MINDEN kezelésem, akár azonnal, akár egy idő múlva, de jó irányban hatott. Vagyis, a betegség megszűnt! 

DE!!!

3 - 4 - 5 év múlva, valami más, szintén "gyógyíthatatlan" betegség keletkezett a volt "páciensem" szervezetében. 
(Hasonlóan mint a rák betegségeknél).
???? 

Vissza a Főoldalra >>>>

A kezelt személyek tapasztalatai:
tegnap, (2018. 12. 07.), már majdnem elaludtam, amikor hirtelen forróságot éreztem a bokámnál és a lábszáramnál. Olyan volt, mintha valami nyomná lefelé, de nem volt kellemetlen. Aztán jött a lebegés érzése. Hideg érzetem nem volt, csak melegség  A tenyerem gyakran bizsergett, és még most is, (egy órával a kezelés után), időnként előjön.

(B-né. Judit; Esztergom, Csenkei híd,)

Első tapasztalataim másokon:

Kezdetben aggályoskodtam, valóban, tényleg működik???
Aztán megmutattam ezt az energiát Magyarország egyik legjobb "látójának", s Ő mondta, ez egy nagyon hasznos és szerethető energia.
Használjam csak nyugodtan, mindenki javára...

Aztán úgy jött ki, hogy kezeltem egy Down-kóros fiút, (én Szeretet-mestereknek hívom csak Őket), aki, mikor elkezdtem kezelni, épp evett.
A háta mögött álltam.
A kezelés megkezdésekor azonnal megfordult, belenézett a tenyerembe, (állítólag zöldes-sárga fény folyik ki belőle), majd rám mosolygott, (mintegy engedélyt adva a továbbiakra), biccentet, majd folytatta az evést.
(Jobban kezelhetővé vált a kezeléseim után...)

Vissza a Főoldalra >>>>

Mit érdemes még tudni a "KapcsolatTeremtő Gyógyítás"®-ról?

Azt szoktam mondani, hogy a UGyE (KTGy)-vel minden betegség, elvben, gyógyítható. Természetesen itt is vannak kivételek. Talán furcsának tűnhet az alábbi megállapítás, ha már tudod, hogy a betegsége(i)dnek milyen lelki okai lehetnek, akkor az alábbi megállapítás már nem is olyan "durva".

Ha a beteg nem akar meggyógyulni, vagy ha még nem oldotta meg/tanulta meg a betegségével kapcsolatban, amit meg kellett volna oldania/tanulnia, akkor, ez esetben ez a UGyE (KTGy) sem működik.

"A "Kapcsolatteremtő Gyógyítás"® alkalmazásával mi sem tudunk több garanciát adni az embereknek, mint amit a hivatalos orvoslás nyújt."

Idézet dr. Eric Pearl-től